Valikko Sulje

Varsity Ascend Air

Varsityn Ascend sarjan kengät ovat olleet Suomessa super suuressa suosiossa alusta saakka, sillä ne ovat äärimmäisen kevyet ja huomaamattomat kengät. Ne on palvellut käyttäjiä pitkään kestävyytensä puolesta ja valmistajana Varsity on luotettava. Viime syksynä Ascend sarjaan tuli uusi malli Ascend Air, joka tuli tutun perus Ascendin tilalle. Olimme uudesta mallista super innoissamme, sillä vanhassa Ascendissa oli ollut saatavuusongelmia loppukesästä, kun sen valmistus oltiin lopetettu.

Uusi Ascend Air on hyvin samanlainen kuin tuttu ja turvallinen Ascend, pohja on sama ja muotoilultaan edelleen tossumainen. Mallin ulkonäkö oli päivitetty ja nyt malli oli all white, joka oli monen suomalaisenkin toiveissa jo vanhassakin mallissa – täydellistä.

Ascend Air tuli myyntiin ja niitä myytiin kovaa tahtia. Ensimmäiset palautteet olivat hyviä ja kenkä sai erityisiä kehuja mukavuudestaan. Muutaman viikon päästä saimme ensimmäisen yhteydenoton hajonneista kengistä – kenkä oli revennyt jalkapöydän mesh-osuudesta. Ajattelimme, että kyseessä on ollut ‘’maanantai-kappale’’ ja korvasimme asiakkaalle uuden parin. Pian tämän jälkeen aloimme saamaan uusia yhteydenottoja vastaavanlaisista hajoamisista. Tottakai huolestuimme tästä ja aloimme keräämään hajonneista kengistä kuvamateriaalia ja otimme heti yhteyttä Varsityyn. Syksyn ja talven edetessä, korvasimme jokaisen reklamoidun parin uusiin, tarjosimme vaihtoa toiseen malliin taikka palautimme tuotteiden hinnan.

Nyt olemme vihdoin saaneet vahvistuksen, että kyseessä on ollut ensimmäisten erien valmistusvirhe ja laatu on ollut normaalia heikompaa. Heikomman laadun kenkiä on myyty tuhansia ympäri maailmaa ja luultavasti lähes kaikki syksyllä meidänkin myymät kengät ovat olleet näitä heikomman laadun kenkiä.

Varsityn mukaan ongelma on nyt korjattu ja mallin pitäisi nyt olla normaali ja kestävä. Olemme tästä äärimmäisen iloisia ja emme malta odottaa, että pääsette kokemaan Ascend Air:it sellaisina kestävinä ja laadukkaina kenkinä, joina ne kuuluisikin kokea!

Jos kuitenkin jostain syystä sinulle on vielä tullut huono pari, olethan meihin yhteydessä niin toimimme samoin kuin tähänkin saakka ja korvaamme sinulle uuden parin, vaihdamme toiseen malliin taikka palautamme kenkien summan!