Valokeilassa: Ella ja Sanni

Valokeilassa Sanni ja Ella

Tämän viikon Valokeilassa haastateltavina ovat cheer-juniorit Sanni ja Ella. Molemmat ovat 11-vuotiaita ja harrastavat cheerleadingiä Vantaan Funky Team Sapphire Monkeys -joukkueessa.

Kuinka kotitreenit etenevät?

On ikävää, että emme pääse treenaamaan yhdessä joukkueena. Meille on laadittu treeniohjelma, jota tulisi noudattaa. Valmentajamme pitävät meille virtuaalisesti treenihetkiä, kuten fysiikkaharjoituksia. Virtuaaliset treenihetket ovat olleet hyödyllisiä, jotta treenien liikkeet tehdään oikeaoppisesti. Valmentajien tuki ja ohjeet ovat tärkeä osa tavoitteellista harjoittelua.

Elämä ilman joukkuetreenejä, kisoja ja muita tapahtumia

Eniten on ikävä joukkuekavereita ja valmentajia. Niin, ja kaikkia stuntteja mitä tehdään joukkueena! Yksin ei voi tehdä stuntteja, ja pienessä ryhmässä se on haastavaa. On myös hankalaa löytää tilaa, jossa olisi tarpeeksi korkeutta tehdä stuntteja pienemmälläkin ryhmällä.

Olemme kerran kokeilleet harjoitella nostoja kotona neljän hengen ryhmässä. Meitä oli kaksi pohjaa, yksi takari ja yksi nousija. Oli kiva yrittää harjoitella edes pienemmällä ryhmällä, mutta se oli vaikeaa koska teimme sen kotona. Oli varottava kalusteita ja tila ei ollut sopiva tämän tyyppiselle treenille, mutta kun treenisaleille ei pääse, on keksittävä muita ratkaisuja.

Olimme molemmat odottaneet hurjasti Summer Cheer Cuppia! Ymmärrämme, jos kisat jää väliin. Ihmisten terveys on tärkeintä tietenkin.

Oma kehittyminen itsenäisellä treenillä

Haluamme kehittyä akroilussa, jos jokin osa-alue pitäisi valita. Tulemme molemmat harjoittelemaan etenkin arabi-flikki, flikki, voltti, voltti -temppua. Se on kunnianhimoinen tavoite, mutta haasteille on nyt aikaa. Aloitamme harjoittelemalla ponnistusta ja korkeutta hypyissä. Siitä on hyvä jatkaa tempun harjoittelemista.

Ollaan molemmat oltu terveitä, myös lähipiirimme, joten ollaan treenattu jonkin verran yhdessä. Ulkona on helppo kehittää peruskuntoa, joten ollaan ulkoiltu paljon yhdessä. Normaaleja joukkuetreenejä ja rutiineja on kuitenkin ikävä.

Terkkuja kaikille kavereille,

Ella ja Sanni

Funky Team Sapphire Monkeys

Valokeilassa on juttusarja, jossa esitellään harrastajia ja muita vaikuttajia cheerleadingin parissa. Ketä haastattelisimme seuraavaksi? Vai haluatko itse kirjoittaa jutun? Lähetä viesti ja ilmianna kiinnostava harrastaja.