Toimitusehdot

Voimassa 21.8.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Perheyritys Cheer.fi-sivuston takana on HN-yritys Oy (y-tunnus 2769270-5). Verkkokaupan tuotteita myydään yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan kautta osoitteessa www.cheer.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Lähetämme tilauksesta sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilaamasi tuotteet
  • toimituskulut
  • laskun loppusumman

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, S-Pankki, maksukortit sekä Klarna-lasku. Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout -palvelun kautta. Erikseen sovittuna on maksutapana myös tilisiirto ennakkomaksuna sekä maksu toimituksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Bank Ab (556737-0431) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Bank Ab näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Bank Ab:lla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Klarna Bank Ab, (556737-0431), Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm, puhelin: 09 425 997 70, www.klarna.fi

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Bank Ab (556737-0431) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuin perinteinen verkkomaksaminen.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tuotteen varastoinnista riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää tilauksesta. Varastotuotteissamme toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Osa tuotteista varastoidaan muualla Euroopassa, jolloin toimitusaika on 5-9 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme sivustollamme.

Mikäli toimituksella on kiire, kannattaa olla yhteydessä. Olemme innovatiivisia toimitusten suhteen ja välillä olemme jopa kuljettaneet paketin suoraan kisapaikalle.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti-, pakkaus- ja käsittelykulut. Näet toimituskulut verkkokaupan ostoskorista. Toimitamme tilaukset pakettina, kotiintoimituksella tai kirjeellä tuotteen koon ja asiakkaan tilauksen mukaisesti. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta posti.fi.

Osan tuotteista voi noutaa toimipisteestämme. Varmista ennen tilausta, että tuote on saatavilla noutovarastosta.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus, ellei kyseessä ole nimikoitu tai asiakkaalle erikseen räätälöity tilaustuote. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksista tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu @ cheer.fi. Ilman etukäteisilmoitusta emme voi vastaanottaa palautusta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Palautuksen voi sopia Helsingin keskustaan tai toimittaa osoitteeseen:
Cheer.fi
HN-yritys Oy
Tuomitie 17
06100 Porvoo

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan pankkitilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Nimikoiduilla tuotteilla sekä asiakkaille räätälöidyillä tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimituksen noutamatta jättäminen

Jos asiakas ei ole aikeissa noutaa tilausta Postin määräajan puitteissa, asiakkaan tulee aina tehdä peruutusilmoitus sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu @ cheer.fi.

Jos asiakas ei ole tehnyt peruutusilmoitusta ja jättää toimituksen noutamatta, perimme toimituksiin liittyvistä kuluista 20 € maksun.

Väärä tuote tai vioittuneet tuotteet

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu @ cheer.fi tai postitse.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Cheer.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.