Tietosuoja

Tietosuoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste:

REKISTERINPITÄJÄ

cheer.fi
Cheer on Monday Oy Ab
(osa Idepal Oy:tä)
Roviovuorenkatu 8
06100 Porvoo
cheer@cheer.fi

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Nanna Sundman, nanna.sundman@cheer.fi

REKISTERIN NIMI

Cheer.fi asiakas- ja markkinointirekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Cheer.fi asiakkaaksi, ostanut Cheer.fi -verkkokaupasta tavaraa tai osallistunut Cheer.fin järjestemään kilpailuun.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Cheer.fi -asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Cheer on Mondayn toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Cheer on Monday omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Cheer on Monday Oy Ab:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä esimerkiksi sähköpostitse cheer@cheer.fi tai yhteydenpitolomakkeella rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Cheer on Mondayn käytössä, eikä tietoja luovuteta ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Cheer.fi-sivuston käyttöoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Cheer on Mondayn hallinnoimalla salasanasuojatulla palvelimella.

Tekniikka ja tietoturva

Kaikki verkkokaupassa käsitelty tieto on yleisten standardien mukaan suojattu. Ulkopuoliset eivät pääse verkkokaupan tai siihen yhteydessä olevien muiden järjestelmien tietoihin käsiksi.

Henkilö- ja maksutiedot

Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

Cookiet eli evästeet

Verkkokauppa käyttää järjestelmässään cookieita eli ns. evästeitä. Evästeiden (cookies) käyttö sallitaan internet-selaimessa. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkokauppaa käytetään. Sivustolla on käytössä myös Googlen ja Facebookin seurantatyökalut (ns. Facebook-pikseli). Evästeiden käytön tarkoituksena on myös analysoida ja kehittää palveluamme!

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 11.2.2018.