Tarina meistä

Cheer.fi-sivuston takana on kaksi nuorta cheerleading-harrastajaa Lara ja Stella sekä näiden äidit Hani ja Nanna.

Ajatus yhteisestä cheerleading-erikoiskaupasta käynnistyi, kun Olssonien perheessä perustettiin amerikkalaisen jalkapalloilun verkkokauppa Jefukauppa.fi. Koska suuri osa harvinaisempien lajien tarvikkeiden ostamisessa on juuri toimittajayhteydet, ajattelimme samoilta toimittajilta kenties löytyvän tuotteita molempiin amerikkalaislajeihin. Näin ei ollut, mutta ajatus jäi hautumaan kesällä 2017.

Syksyllä cheer-äidit Hani Olsson ja Nanna Sundman saivat vastuulleen lastensa joukkueen varainhankintakampanjan. Sen sijaan että myisimme parin viikon ajan vessapapereita tai jakaisimme lappuja keksipakettien tilauksista, päätimme tehdä oman tuotesarjan. Meillähän oli nyt verkkokaupan pystyttämisen auttava osaaminen ja tarvittavat työkalut. Syntyi Cheer on Monday -tuotesarja.

Lara ja Stella ovat harrastaneet cheerleadingiä jo kuusi vuotta. Siinä ajassa he ovat oppineet monta temppua ja taitoa joko lyhyemmän tai pidemmän harjoittelun jälkeen. Nyt he ovat tehneet Cheer.fi-sivustolle ohjevideoita näistä taidoistaan. Laran ja Stellan treenivinkit helpottavat harjoittelijan matkaa ja kannustavat nuoria harrastajia treenaamisessaan.

Yhdessä kun asioita ideoi, homma lähtee joskus vähän ns. lapasesta.

Pian Hani, Lara, Nanna ja Stella huomasivat, että pystytimmekin sivuston, jossa on

  • uusi tuotesarja varainhankintaan
  • verkkokauppa cheerleading-harrastamiseen
  • cheerleaderin videopankki
  • cheerleader-tähtien esittelyjä
  • kuukausikilpailut

Ja voitte vain uskoa, että listalle jäi myös vielä paljon muitakin ideoita. 🙂 Mikäli teillä on ideoita tai tarpeita, joissa voimme auttaa, niin ottakaa yhteyttä vaikka sähköpostilla cheer@cheer.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa sivustolle!

Cheerleading-harrastajat Lara ja Stella & Cheerleading-äidit Hani ja Nanna

Cheer on Monday

15,00 

Treenit & vaatteet

Varsity Spirit Shorts

29,00 
66,00 
15,00