Suomi voitti cheerleadingin maailmanmestaruuden

Ilouutisia rapakon takaa: Suomen naiset voittivat cheerleadingin maailmanmestaruuden toista kertaa peräkkäin. All Girl Premier -sarja on erittäin kovatasoinen, ja Suomi on edelleen ainoa maa, joka on kukistanut Yhdysvallat – nyt kahteen kertaan.

Viime vuonna 2018 Suomen kultamitalit olivat historialliset, sillä ne menivät ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolelle. Nyt kultalastia kannetaan taas Suomeen, kun naisemme onnistuivat ohjelmassaan.

Menestyksen matkassa

Suomen naisten menestys ei tullut yllätyksenä. Kurinalainen harjoittelu ja loppuun asti hiotut kuviot tehdään vahvalla ammattitaidolla.

Huipputason menestys on erittäin tärkeää koko lajille: Jokainen esityksen nähnyt ymmärtää, että kyseessä on vaativa extreme-urheilulaji, joka sopii sisukkaiden joukkuepelaajien tyyliin.

Sitkeän harjoittelun avulla voimme yhdessä onnistua vaikeimmissakin stunteissa.

Kiitos, naiset! Olette erittäin tärkeitä esikuvia.

(Tarkkasilmäisimmät huomaavat Varsity Ascend -kengät maailmanmestareiden jalassa. Extreme-lajissa on tärkeää huomioida myös turvalliset varusteet.)

Kuvassa cheerleadingin maailmanmestari Joanna Remes. Hän on hyvä esikuva monelle ja oiva esimerkki siitä, kuinka kovaa harjoittelua tämä extreme-urheilulaji vaatii. Onnea, Joanna!

All Girl Premier 2019

  1. Suomi 85,94 p
  2. Yhdysvallat 85,63 p
  3. Norja 80,75 p