Valikko Sulje

Seuratuotekauppa

Tänään 22.11.22 julkaistiin uudistettu Cheer.fi. Täysin uusitun teknologian myötä tavoitteena on palvella paremmin erityisesti seura-asiakkaita: cheerleading-seuroja, jäseniä ja vanhempia. Tämän pohjalta lähdimme kehittämään verkkosivujamme ja tehostamaan verkkokaupan hyötyjä entisestään. Tärkeänä oli myös, että yhteistyö seuramme hyötyvät uusista verkkosivuista ja niiden ominaisuuksista.

Seuratuotteet nyt seuran omille verkkosivuille

Uuden järjestelmämme ansiosta seuratuotteiden myynti tehostuu ja helpottuu huomattavasti seuratyöntekijän näkökulmasta. Seuroille pystymme tarjoamaan myös entistä parempaa palvelua. Jatkossa voimme tarjota verkkokaupan seuran omille sivuille, mutta silti edelleen meidän hoidettavana. 

Voimme siis upottaa verkkokauppamme seuran sivuille niin, että se näkyy normaalina verkkokauppana, mutta tilaukset ja toimitukset kulkeutuvat suoraan meiltä asiakkaille. Tällöin verkkokauppaa on entistä helpompi markkinoida seuran omilla kanavilla, ja ne ovat entistä helpommin löydettävissä seuran jäsenille. 

Seurat voivat sisällyttää oman seurakauppansa tai haluamansa tuotteet vaikka jäsenkirjeisiinsä!

Katso esimerkki: FSC Seuratuotteet

FSC oli ensimmäinen seura, joka kokeili verkkokaupan liittämistä omille sivuilleen. Kysyimme heiltä hieman kommentteja, miten prosessi toimi ja miten he kokivat mahdollisuuden.

Verkkokaupan upottaminen seuran sivuille oli helppoa ja nopeaa. Meidän mielestämme on kiva, että saamme pidettyä seuran viralliset varusteet näkyvillä ja ostettavissa seuran omilla sivuilla ilman, että meidän tarvitsee sitoa varustemyyntiin yhtäkään henkilöä kiinni, sillä Cheer.fi hoitaa kaikki tilaukset! Oman seuran varusteiden myynti ei varmaan koskaan ole ollut näin helppoa ja vaivatonta!

Hanki oma seuramallisto

Oletko miettinyt, että seuranne haluaisi oman verkkokaupan seuratuotteisiinne? Tarjoamme teille seuramalliston ilman riskiä ja suuria hankintoja.  Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Mitä yhteydenottosi koskee?