Myymälä aukesi Porvooseen

Myymälän avajaiset lähestyvät. Ovet ovat toki auenneet jo rohkeimmille heti ensimmäisten pahvilaatikoiden saavuttua lastauslaiturille. Ensimmäinen asiakas (sisarkaupan Jefu.fi asiakas lähikunnasta) kipusi ketterästi sisään harppoen ensin parin laatikon yli.

Niin. Samoista tiloista löytyy siis myös amerikkalaisen jalkapalloilun varusteita. Olemme havainneet, että monelle seuralle kahden lajin yhdistämisestä on ollut suurta iloa.

Kimalletta rosoisella teollisuusalueella

Pohdimme kauan sopivaa sijaintia. Tai no, kauan ja kauan, useamman kuukauden kuitenkin. Päädyimme avaamaan ensimmäisen myymälämme Porvooseen, sillä olemme itse porvoolaisia ja löysimme sopivan sijainnin kätevän matkan päässä moottoritieltä.

Pienemmällä paikkakunnalla on myös se etu, että kaupan pihalla on ilmaisia parkkipaikkoja. Viereisessä talossa on tosin kuorma-autokorjaamo, joten pihassa on toisinaan jokunen täysperävaunurekka.

Meillä ei siis turhia fiinistellä. Jos matka on ollut pitkä, voit lösähtää sohvalle ennen kuin sovitat vaikka cheer-kenkiä. Kyläilyn jälkeen voit piipahtaa läheisessä Brunbergin tehtaanmyymälässä ja viedä terveisiä kotiin oikein Porvoon mitalla.

Tervetuloa! Löydät meidät osoitteesta Teollisuustie 17, Porvoo.

Ps. Avajaisviikoksi päätimme 11.11. alkavan viikon sopivan päivämäärän vuoksi. Avajaisia vietämme perjantaina 15.11.

Myymälämme on avoinna:
  • maanataisin 11-18
  • tiistaisin klo 11-18
  • keskiviikkoisin klo 11-18
  • torstaisin klo 11-18
  • perjantaisin klo 11-18
  • lauantaisin klo 11-16 ( Lauantaina 8.8.2020 suljemme jo klo 13 Porvoon Butchersin pelin takia)
  • sunnuntaisin sopimuksen mukaan
Käymme kaupalla myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Myymälämme sijaitsee Porvoon teollisuusalueella osoitteessa Teollisuustie 17. Helsingin ja Kotkan moottoritielle on vain parin kilometrin koukkaisu, ja pihalla on aina ilmaisia parkkipaikkoja.

Teollisuustie 17, Porvoo

Näytä Google Mapsin reittiohjeet

Avajaisiin aikaa