Käyttöehdot

Käyttöehdot
1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Kuluttaja voi kuitenkin luoda itselleen oman asiakastilin ja rekisteröityä verkkokaupan oikeassa ylälaidassa olevasta Kirjaudu -painikkeesta. Kuluttaja voi:

  1. a) Rekisteröityä kuluttajana HN-yritys Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pyydetyt tiedot.
  2. b) Rekisteröityessään kuluttajan tulee antaa suostumuksensa, että HN-yritys rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.

HN-yrityksen asiakastiedot ovat luottamuksellisia. HN-yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

  1. Tilaus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun verkkosivusto on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun tilaus on annettu kuljetusliikkeen kuljetettavaksi.

2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei HN-yritys Oy ole oikeutettu muuttamaan sopimusehtoja.

2.5. Yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tilaajien asiakastietoja muille. HN-yritys Oy voi käyttää asiakasrekisteriä omiin markkinointitoimiin.

  1. Hinnat

3.1. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24 %). Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa. Voimassa oleva hinta on ilmoitettu euroissa (EUR).

  1. Alekupongit ja alekoodit

4.1 Mahdolliset alekupongit ja alekoodit ovat voimassa kampanjan mukaisesti tilaushetkellä, eikä niitä voi lisätä tilaukseen jälkikäteen.

  1. Toimitus

5.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta – neljään (2-4) arkipäivää. Tilaustuotteiden tyypillinen toimitusaika on 7-12 arkipäivää.

5.2 Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin kohdassa 5.1 on kerrottu.

5.3. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

5.4. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille on ilmoitettu eri toimitusaikoja, toimitetaan tilaus lähtökohtaisesti pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

5.5. Tuotteita voidaan toimittaa Suomeen sekä ulkomaille EU:n alueelle. Toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti Suomen Postin välityksellä.

  1. Maksuehdot

6.1. Suomen tilaukset:

Maksunvälittäjänä sivustolla toimii Bambora. Käytössäsi olevat vaihtoehdot, kulloiset luottokortti- ja verkkopankkimaksut tarjoaa Bambora, joka on osa Ingenico Groupia. Maksuasioissa kuluttaja voi asioida Bamboran asiakaspalvelun kanssa.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse tehtyäsi tilauksen.

  1. Reklamaatio

7.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa sähköpostitse tilausvahvistuksen osoitteeseen. Vastaamme sähköpostiin osoituksena sähköpostin vastaanottamisesta. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta annettujen ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, HN-yritys Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

  1. Ylivoimainen este (Force majeure)

8.1. HN-yritys Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy omien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

  1. Riitojen ratkaisu

9.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.