Käyttöehdot

Käyttöehdot
1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Kuluttaja voi kuitenkin luoda itselleen oman asiakastilin ja rekisteröityä verkkokaupan oikeassa ylälaidassa olevasta Kirjaudu -painikkeesta. Kuluttaja voi:

a) Rekisteröityä kuluttajana Cheer on Monday Oy Ab:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pyydetyt tiedot.

b) Rekisteröityessään kuluttajan tulee antaa suostumuksensa, että Cheer on Monday rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.

Cheer on Mondayn asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Cheer on Monday sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilaus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Cheer.fi on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun tilaus on annettu kuljetusliikkeen kuljetettavaksi.

2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Cheer on Monday Oy Ab ole oikeutettu muuttamaan sopimusehtoja.

2.5. Cheer.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta tilaajien asiakastietoja muille. Cheer on Monday Oy Ab voi käyttää asiakasrekisteriä omiin markkinointitoimiin.

3. Hinnat

3.1. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24 %). Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa. Voimassa oleva hinta on Euroissa (EUR).

4. Alekupongit ja alekoodit

4.1 Mahdolliset alekupongit ja alekoodit ovat voimassa kampanjan mukaisesti tilaushetkellä, eikä niitä voi lisätä tilaukseen jälkikäteen.

5. Toimitus

5.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta – neljään (2-4) arkipäivää. Kirjeenä toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yhdestä kahteen (1-2) päivää. Tilaustuotteiden arvioitu toimitusaika on 5-9 arkipäivää.

5.2 Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin kohdassa 5.1 on kerrottu.

5.3. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

5.4. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Cheer.fi on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

5.5. Cheer.fi toimittaa tuotteita Suomessa sekä myös ulkomaille EU:n alueelle. Cheer on Mondayn toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti Suomen Postin (Itella) välityksellä.

6. Maksuehdot

6.1. Suomen tilaukset:

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) Klarnan ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Maksutapana yleisimmät verkkomaksut ja luottokortit, Klarnan lasku tai osamaksu.

Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse tehtyäsi tilauksen.

7. Reklamaatio

7.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa sähköpostitse osoitteeseen cheer@cheer.fi. Vastaamme sähköpostiin osoituksena sähköpostin vastaanottamisesta. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta annettujen ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Cheer on Monday Oy Ab palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

8.1. Cheer on Monday Oy Ab ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy omien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

9. Riitojen ratkaisu

9.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.